• 1400/08/18 - 10:56
  • /Zxjx

برگزاری سومین وبینار ماراتون آموزشی اینوآ

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، سومین وبینار دوره آموزشی اینوآ با موضوع "نگارش ایده های نوآورانه" از سوی کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد.

در این وبینار دکتر سمیه دلاوری، دکترای آموزش پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی ایران، عضو هیئت علمی پژوهشی دانشگاه ایران و داور دو دوره جشنواره ایده های نوآورانه آموزشی دانشجویی، موضوعاتی با محوریت اجزای نگارش ایده، نحوه نگارش عنوان ایده، وجه تمایز و نوآوری ایده در مقایسه با تجربیات مشابه، فرآیند اجرای ایده و ... را مطرح و برای ملموس تر شدن مطالب مثال هایی عنوان نمود.

در طول وبینار نیز شرکت کنندگان، نظرات و سوالات خود را مطرح کرده و پیرامون آنها بحث کردند.

این وبینار طی دو روز و برای دو گروه مخاطب، در روزهای 15 و 16 آبان ، از ساعت 18 و به مدت دو ساعت برگزار شد و در مجموع بیش از 45 نفر از شرکت کنندگان اینوآ حضور داشتند. گفتنی است فیلم سومین وبینار دوره اینوآ در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.