امروز : 29 دی 1403
معاونت آموزشی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1390/10/08 - 11:10
  • 63
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZHjw

درصورت اجرای برنامه پزشک خانواده، فارغ التحصیلان پزشکی بیکار نمی مانند

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: در صورت اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع هیچ یک از فارغ التحصیلان گروه های پزشکی که امروز در حال تحصیل هستند در آینده بیکار نمی مانند.



به گزارش وب دا، دکتر مرضیه وحید دستجردی ضمن بیان این مطلب افزود: امسال باید با کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی 12 میلیون نفر از جمعیت شهری کشور تحت پوشش پزشک خانواده و نظام ارجاع قرار گیرند.



وی همچنین با بیان اینکه ما اجازه ایجاد دفتر کار را به ماماها داده ایم از مجلس خواست کمک کند تا سازمان های بیمه گر با ماماها عقد قراردادداشته باشتد.



وزیر بهداشت با بیان اینکه هدف ما ترویج زایمان طبیعی است و مروج این نوع زایمان ماماها هستند ،افزود: در صورت افزایش زایمان طبیعی، شاخص این نوع زایمان در کشور افزایش و هزینه های سزارین کاهش یافته و این هم به نفع سازمان های بیمه گر و هم مردم است.



وی در عین حال با تاکید براینکه باید مراقب کیفیت های خود در آموزش باشیم، افزود: کیفیت دانشجویان علوم پزشکی برای ما بسیار مهم است چرا که جان انسان ها در دست اینها قرار می گیرد و ما نمی خواهیم دانشجوی فله ای تربیت کنیم.



وی اضافه کرد: سرمایه ما نفت و گاز نیست بلکه نسل جوان است و نباید خدای ناکرده توسعه کمی رشته ها موجب عدم ارائه آموزش مناسب به آنها شود.



دکتر دستجردی همچنین با بیان اینکه وزارت بهداشت 20 هزار خانه بهداشت در کشور در عمق روستاها دارد، افزود: پنج تا شش هزار مرکز بهداشتی درمانی و پایگاه های بهداشتی، نزدیک به دو هزار اورژانس 115 و بیش از 800 بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی غیر از درمان بستر در سراسر کشور فعالیت دارند.



وی به وجود 50 دانشگاه علوم پزشکی در کشور هم اشاره کرد و افزود: حدود دو سال قبل 120 هزار دانشجو در کشور داشتیم که ظرف دو سال قبل با افزایش تحصیلات تکمیلی ، ورودی های کارشناسی ارشد و phdدو برابر شد.



وی در همین راستا به افزایش پذیرفته شدگان شرکت کننده در کارشناسی ارشد از سه درصد به شش درصد در ابتدای ورود خود به وزارت بهداشت و اضافه شدن حدود 80 تا 90 درصد به ورودی های ارشد در سال پس از آن هم اشاره کرد.



وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی که در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار سخن می گفت: با بیان اینکه طرح نیروی انسانی و خدمت خارج از مرکز فقط مربوط به دانشجویان علوم پزشکی است نه دانشجویان سایر رشته ها، گفت: ما این تکلیف را بر دانشجویان خود تحمیل می کنیم چراکه شما دانشجویان به مردم ارائه خدمت می کنید و این تکلیف و خدمت بسیار بزرگ است.



دکتر دستجردی راه توسعه را برای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار باز عنوان کرد و گفت: این دانشگاه به این منظور باید شاخص ها و استانداردهای مد نظر ما، نیروی انسانی تربیت کننده و فضاهای آموزشی مورد نیاز و تجهیزات لازم را در حد مقدور و اولیه فراهم کند.



وی با بیان اینکه رضایت دادن بیمار برای خروج از اورژانس یکی از شاخص های در نظر گرفتن نمره منفی برای اورژانس هاست، افزود: به همین ترتیب تعداد بالای تقاضای نقل و انتقال دانشجویان از یک دانشگاه علوم پزشکی هم امتیاز منفی برای یک دانشگاه است که باید برای رفع آن کیفیت ها افزایش یابد.



وی تربیت یک هزار دانشجو توسط حدود 75 عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار را هم قابل تقدیر دانست.



وی همچنین با بیان اینکه سبزوار با بهره برداری از بیمارستان 220 تختخوابی در حال احداث آن و 600 تخت فعال موجود، حدود 70 تخت برای رسیدن به آنچه در برنامه پنجم توسعه پیش بینی شده کم دارد، افزود: این تعداد را در آبنده می توان تامین کرد.



وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در این نشست موافقت خود و معاونت درمانی این وزارت را با ارتقای کاردانی فوریت های دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به کارشناسی اعلام کرد و گفت: این مورد برای تصویب در شورای گسترش مطرح خواهد شد.



وی در خاتمه از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای تصویب حق جذب کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی کمک خواست.



منبع خبر



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 92381
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم