امروز : 07 آبان 1403
  • /Z6Mz
دانشگاه علوم پزشکی هوشمند برگزار می کند

کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی AMEE LIVE 2023

پخش زنده کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی AMEE LIVE 2023 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان و 14 دانشگاه کلان منطقه کشور برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی در راستای برگزاری کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی AMEE LIVE 2023 و پیرو همکاری های به عمل آمده با انجمن آموزش پزشکی اروپا AMEE))، دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان یکی از دانشگاه های منتخب برای دریافت اکانت رایگان شرکت در همایش بصورت آنلاین به منظور استفاده از سمپوزیوم های تخصصی این همایش بین المللی در سال 2023 شناخته شده است.

مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه مفتخر است که بستر لازم جهت استفاده اعضای هیات علمی با برخورداری از امتیاز توانمندسازی جهت شرکت کنندگان حضوری را فراهم کند. لذا اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می توانند در سمپوزیومهایی که همزمان با گلاسکو بصورت آنلاین طی روزهای دوشنبه تا چهارشنبه مورخ 8-6 شهریور ماه 1402 مطابق با 30-28 آگوست 2023 در سال غدیر واقع در دانشکده پزشکی برگزار می شود، شرکت نمایند.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار EDC