امروز : 03 بهمن 1403
معاونت آموزشی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1400/12/04 - 15:00
  • 126
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /Z6Qx

برگزاری آیین تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان و مستعد در دانشگاه/ اعلام نتایج پنجمین طرح Educational Idea


آیین تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان و مستعد دانشگاه با عنوان طلوع با حضور سرپرست دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه، جمعی از مسئولین و دانشجویان عضو کمیته مشورتی دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه روز سه شنبه مورخ 1400/12/03 در سالن اجتماعات دکتر قریب دانشگاه برگزار شد.



رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در این دیدار، ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی کاشان از حضور در جمع دانشجویان فرهیخته آن دانشگاه ابراز خرسندی کرد.



دکتر آرش خجسته نخبگان، را جز دارایی های اصلی یک کشور دانست و حفظ آنها را امری بسیار مهم عنوان کرد.



وی، با بیان اینکه اصولاً تمدن ها و ملت ها در طول سالیان متمادی سعی کرده اند که به روش های مختلف بر یکدیگر برتری جویی کنند، گفت: جنگ جهانی اول و دوم عمدتا برای ثابت کردن حرف دولت ها و کسب قدرت در دنیا بوده است ولی بعد از جنگ جهانی دوم یک جریان فکری در دنیا شکل گرفت که آمریکا پشت آن بوده و به این نتیجه رسید که قدرت اصلی با ملتی است که بتواند تعداد بیشتری نخبه داشته باشد.



دکتر خجسته یادآور شد: آمریکا با دور بودن از جنگ و استفاده از نخبگان اروپایی از جمله انیشتین و افراد دیگر و استفاده از افکار آن ها، به این سمت رفت که نخبگان را از سراسر جهان به سمت خودش جذب کند و بدین ترتیب طی 50 سال گذشته خیلی از نخبگان کشورها را جذب کرده است. دانشجویان قدر خود را بدانید، شما سرمایه های  این کشور هستید.



مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت، تولید ناخالصی ملی و ذخیره ارزی، تعداد نخبگان کشور، تولید دانش کشور ، زیرساخت های ملی، مساحت کشور و حدود اراضی و در نهایت نوآوری و محصولات نوآورانه را از جمله 6 عامل مهم در برتری کشورها نسبت به هم عنوان کرد و گفت: 50 درصد عامل پیروزی و برتری کشورها به سرمایه های انسانی و نخبگان بستگی دارد.



وی، با اشاره به اینکه امروزه در دنیا در حوزه نوآوری، بکارگیری هوش مصنوعی و واقعیت مجازی حرف اول را می زند افزود: دانشجویان از همین امروز باید به این عرصه ورود پیدا کنند.



دکتر خجسته، با خطاب به دانشجویان گفت: تلاش کنید، رویاپردازی کنید، به سمت هدف بروید و پرواز کنید تا به هدف برسید و گاه ممکن است به اهداف خود نرسید ولی بدانید مسیری که طی می کنید از رسیدن یا نرسیدن به هدف مهم تر است، پس در مسیر زندگی مجدانه تلاش کنید.



سرپرست دانشگاه نیز در این نشست، ضمن ابراز خرسندی از حضور در اولین دیدار با چهره‌های مهربان و دوست‌داشتنی دانشجویان گفت: خداوند منان را شاکرم که این توفیق را حاصل کرده که در جمع دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه باشم.  



دکتر کورش ساکی، ضمن اشاره به وجود و نقش عوامل هستی در درخشان شدن یک استعداد، گفت: انسان موجودی است که می اندیشد و عمل می کند و حیطه اندیشه اش بسیار فراماورائی است و وقتی اندیشه ای شکوفا می شود می تواند هستی را دگرگون سازد.



وی، ضمن بیان انواع ظلمت اذعان داشت: هیچ ظلمتی بالاتر از ظلمت عقلانی  نیست و هیچ جهلی اسف بارتر از جهل عقلانی نیست.



سرپرست دانشگاه، با بیان اینکه برخی کشورهای غربی گاها به این نتیجه می رسند که لزومی به سرمایه گذاری علمی ندارند و از استعدادهای درخشان کشورهای جهان سوم استفاده می کنند، لذا ما باید با شناسایی استعدادهای فارغ التحصیلان بیکار و جذب آنها به عنوان هیئت علمی پژوهشی و تحقیقاتی از استعداد هایشان بهره مند شویم که در غیر این صورت با معضل فرار مغزها مواجه خواهیم شد.



دکتر ساکی، ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان ابراز امیدواری کرد: در آینده ای نزدیک شاهد رشد و شکوفائی هر چه بیشتر دانشجویان و کسب رتبه های برتر باشیم. 



معاون آموزشی دانشگاه نیز در این دیدار، ضمن تشکر از زحمات مسئولین دفتراستعدادهای درخشان دانشگاه گفت: جهت پیشرفت کشور تنها نیاز بهIQ بالا نیست بلکه نیاز است افراد پشتکار، تعهد، دلسوزی و  EQ بالا داشته باشند.



دکتر فاطمه سادات قریشی، سرمایه های هرکشور را نخبگان آن کشور دانست و نه نفت و گاز و سایر سرمایه های مادی.



وی، با اشاره به اقدام نوآورانه دفتر استعدادهای درخشان درخصوص معرفی"ترین" های دانشگاه، پیشنهاد تاسیس یک باشگاه جهت ارتباط با فارغ‌التحصیلان استعداد درخشان دانشگاه را دادند که از سوی سرپرست استعدادهای درخشان مورد استقبال قرار گرفت.



سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه، با اشاره به برگزاری مجازی ششمین مراسم طلوع به دلیل شرایط کرونا و عرض تشکر از سرپرست و معاون آموزشی دانشگاه بابت حضور تمام و کمالشان در مراسم ، توضیحاتی درخصوص بررسی آمار ۶ ساله‌ دفتر استعدادهای درخشان و عملکرد دفتر در سال ۱۴۰۰ و کسب رتبه های برتر، ارائه نمودند.



دکتر میانه ساز، برگزاری مراسم ها توسط خود دانشجویان، تدوین بستری جهت تمرین مدیریت، بازی مجازی در مراسم ها و تدریس کارگاه ها توسط دانشجویان را از جمله اقدامات انجام شده دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه در خصوص ایجاد نشاط و پویایی در دانشجویان درسخوان برشمرد.



دکتر الهه میانه ساز با اشاره به برگزاری پنجمین طرح Educational Ideaو ایجاد بستر برای دریافت ایده های خلاقانه دانشجویان در حوزه آموزش و بکارگیری آن در راستای اجرای بسته های تحول آموزش اذعان داشت: تاکنون پنج دوره طرح Educational Ideaدر دانشگاه اجرا شده که پس از انتخاب برگزیدگان و حمایت دفتر استعدادهای درخشان، برخی ایده های برتر به طرح های تحقیقاتی تبدیل می شود و اجرا می شوند.



لازم به ذکر است جشن طلوع در قالب آیین تقدیر از 97 دانشجوی استعداد درخشان و مستعد دانشگاه علوم پزشکی کاشان در رشته‌ها و مقاطع مختلف، برندگان پنجمین طرح Educational Ideaو نیز دانشجویان فعال، خلاق و همکار دفتر استعدادهای درخشان همراه با صندلی داغ اساتید و مسابقه آنلاین و هیجان انگیز "نوسترآداموس" به صورت مجازی در فضای اسکای روم برگزار شد.


















  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 95709
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم