• 1400/04/16 - 11:50
  • /ZnCx

نشست "بسته پاسخگویی اجتمایی" با حضور معاون محترم آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی نشست "بسته پاسخگویی اجتمایی" با حضور خانم دکتر فاطمه سادات قریشی معاون محترم آموزشی، خانم دکتر زریچهر وکیلی مدیر محترم مرکز مطالعات و توسعه آموزش، آقای دکتر حمید امیری مسئول محترم بسته طرح تحول و نوآوری در آموزش و آقای دکتر مجتبی صحت مسئول بسته پاسخگویی اجتماعی در روز شنبه 1400/04/12 در دفتر معاونت آموزشی برگزار شد. در این جلسه درباره محورهای بسته پاسخگویی اجتماعی، چالش های پیشرو و لزوم همکاری سایر معاونت های دانشگاه با معاونت آموزشی در راستای اجرای محورهای بسته پاسخگویی اجتماعی بحث و تبادل نظر شد.

همچنین مقرر شد برای اعضای هیئت علمی مشارکت کننده در بسته پاسخگویی اجتماعی امتیازات تشویقی در نظر گرفته و از ظرفیت اعضای هیئت علمی در دانشکده ها برای پیشبرد اهداف بسته پاسخگویی اجتماعی استفاده شود.

این جلسه در ساعت 13 آغاز و تا 14:30 ادامه داشت.