• 1401/06/05 - 12:13
  • /ZdSx

تمدید زمان بارگذاری پروژه های مرحله اول گروهی

به اطلاع کلیه سرپرستان و دانشجویان راه یافته به مرحله اول گروهی می رسانیم که باتوجه به موارد اعلام شده از سوی دانشگاهها و همچنین شرایط این چند روز اخیر با تمدید یک هفته ای ارسال پروژه ها موافقت گردید و آخرین مهلت ارسال پروژه ها ساعت ۱۴ روز ۲۲ مرداد ماه می باشد.

لازم به یادآوری است که در تاریخ ۲۲ مرداد و راس ساعت ۱۴ دسترسی سایت بسته خواهد شد و دانشجویان می بایست قبل از تاریخ اعلام شده پروژه ها را در سیستم بارگذاری کرده باشند و این تاریخ یعنی آخرین مهلت ارسال توسط سرپرستان کلان منطقه به دبیرخانه المپیاد می باشد.پس لازم است سرپرستان در این زمینه دانشجویان را توجیه نموده و بارگذاری پروژه ها و همچنین ارسال به دبیرخانه المپیاد به ساعات پایانی موکول نگردد.

سرپرستان محترم به گونه ای هماهنگ نمایند که در بازه زمانی اعلام شده مراحل بارگذاری به اتمام رسیده باشد. بدیهی است که به هیچ عنوان تمدید سامانه وجود نخواهد داشت و گروههایی که پروژه های خود را در سامانه در زمان بندی مشخص شده بارگذاری نکرده باشند از ادامه رقابت در المپیاد حذف خواهند شد.

باتشکر - دبیرخانه المپیاد