• 1400/08/08 - 13:41
  • /Zmjx

برگزاری کارگاه تحلیل و بررسی نقشه های ذهنی ایده های نوآورانه

این کارگاه با موضوع "تحلیل و بررسی نقشه های ذهنی" ویژه دانشجویان شرکت کننده در دوره آموزشی اینوآ به صورت مجازی برگزار شد.

در این کارگاه دکتر مریم کرباسی، متخصص آموزش پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اشاره و مرور کوتاهی بر  مطالب گفته شده در کارگاه ایده پردازی و خلاقیت، از شرکت کنندگان خواستند تا هرگروه، پیرامون مشکل آموزشی مشخص شده، عوامل و راه حل های آن بیاندیشند و سپس نقشه ذهنی آن را ترسیم نمایند.

در ادامه، نمایندگان دو گروه از شرکت کنندگان، نقشه ذهنی خود را به اشتراک گذاشته و سپس دکتر کرباسی، نکاتی پیرامون نقاط ضعف و قوت هر نقشه ذهنی بیان نموده و مطالبی درخصوص هرچه بهتر شدن آن ذکر کردند.

در پایان جلسه دکتر کرباسی، بر اهمیت و نقش یادگیری نقشه ذهنی تاکید نمود و ادامه نقد و بررسی ایده ها نیز به جلسه آینده موکول شد.

گفتنی است در این کارگاه که در روز چهارشنبه مورخ 5 آبانماه ساعت 14:30 به مدت یک ساعت برگزار شد، بیش از 35 نفر از شرکت کنندگان دوره اینوآ حضور داشتند.