• 1400/06/06 - 11:44
  • /ZfDx

برگزاری چهارمین جلسه کارگاه های آشنایی با منتورینگ

چهارمین جلسه کارگاه های آشنایی با منتورینگ به همت دبیر کمیته دانشجوئیEDO دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان  و باهمکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه یکم شهریورماه ساعت 16 برگزار گردید.

در ابتدا علی داستان پور؛ دبیر کمیته دانشجوئی EDO دانشکده پزشکی ضمن عرض تبریک روز پزشک به مدرس محترم و دانشجویان رشته پزشکی شرکت کننده در جلسه گفت: این کارگاه آخرین جلسه از سلسله وبینارهای منتورینگ می باشد.

در این جلسه استاد سعید پورحسن از بنیان گزاران منتورینگ دانشکده پزشکی تهران در رابطه بامهارت های ارتباطی مناسب در منتورینگ مطالبی را ارائه نموده و سعی کردند مطالب را با مثال های کاربردی به دانشجویان انتقال بدهند و در بخش پایانی استاد به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

دبیر کمیته دانشجوئی EDO دانشکده پزشکی ابراز امیدواری کرد: همان گونه که مسئولین برای برگزاری این کارگاه همکاری لازم را داشتند در زمینه تاسیس دفتر منتورینگ نیز همکاری ها ادامه داشته و به زودی دفتر منتورینگ تاسیس شود تا دانشجویان ورودی مهر۱۴۰۰ از این امکانات نهایت استفاده را ببرند.