• 1400/04/23 - 12:32
  • /ZBCx

برگزاری نشست کارگروه «بسته ارزش آفرینی در بستر همگرائی علوم وفناوری»

نشست کارگروه «بسته ارزش آفرینی در بسترهمگرائی علوم وفناوری» با حضور مسئول بسته آقای دکترعلی محمد نیک فرجام، اعضای کارگروه و کارشناسان این حوزه روز سه شنبه مورخ 1400/4/22 در سالن دکتر والی معاونت آموزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در این جلسه مسئول بسته ابتدا به معرفی بسته بازنگری شده «بسته ارزش آفرینی در بسترهمگرائی علوم وفناوری» در سال 1400 پرداختند.

در ادامه  بحث و تبادل نظر در مورد بعضی از محورها و اقدامات آنها از جمله برگزاری کارگاه های توانمندسازی، بازنگری آئین نامه ها، جلسات مشترک با دانشگاه ها و جلب مشارکت جهت افزایش و استفاده از تولیدات، شناخت ظرفیت های شخصی با تفکر کارآفرینی داخلی انجام شد.

در این نشست عمده موارد مورد بحث شامل موارد ذیل بودند:

• استقرار و توسعه شبکه نخبگانی با حضور حداکثری اساتید و پژوهشگران همه دانشگاههای کشور

با اقدام تشکیل کارگروه های مشترک اعضای هیأت علمی دانشگاههای علوم پزشکی با اعضای هیآت علمی سایر دانشگاه ها و برگزاری نشست های علمی.

• نهادینه سازی ادغام عملکردی نظام آموزش و نظام تحقیقات و فناوری در حوزه سلامت

• با اقدام تشکیل کارگروه مشترک آموزش و تحقیقات در سطح دانشگاه و بازنگری آیین نامه های درون دانشگاهی در حوزه های آموزش و تحقیقات.

• بازمهندسی ساختارهای دانشگاهی و حرکت در جهت تحقق دانشگاه های نسل نوین با هدف ارزش آفرینی و خردورزی

• با اقدام تشکیل کارگروه بازمهندسی ساختار در سطح دانشگاه و ارتقای تعامل گروههای آموزشی.

• خلق ثروت/ارزش دانش بنیان با تکیه بر بومی سازی دانش و فناوری

با اقدام جلب مشارکت جامعه و صنعت در حل مشکلات بومی از مجارای انعقااد قراردادهای پژوهشی و فناوری وحمایت از تولید ملی دانش بنیان با تسهیل استقرار هسته های فناور.

از جمله مصوبات این نشست برگزاری کارگاه ها در شناساندن دانشگاه های نسل سوم، جلسات مشترک با دانشگاه ها و جلسات توانمندسازی جهت گروه های هدف در این حیطه بود.

این نشست از ساعت 10:00 الی 11:30 ادامه داشت.