• 1401/10/04 - 12:47
  • /ZqTx

برگزاری نشست "کارگروه اخلاق، سلامت معنوی و تعهد حرفه‌ای در آموزش علوم پزشکی" مورخ1401/10/03

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی نشست کارگروه "اخلاق، سلامت معنوی و تعهد حرفه‌ای در آموزش علوم پزشکی" با حضور مسئول کارگروه خانم دکتر معصومه حسینیان و اعضای کارگروه، از ساعت 12:30 الی 14:00 در سالن دکتر والی معاونت آموزشی برگزار شد.

دراین نشست مسئول کارگروه به روند پیگیری اعضای کارگروه در دانشکده‌ها در خصوص تدوین منشور اخلاقی توسط گروه‌های آموزشی و روند پیگیری تنظیم منشور اخلاقی کارمندان پرداختند.

همچنین ارائه گزارش بازدید از دانشکده دندانپزشکی توسط سرکار خانم دکتر یاوری انجام و نقاط قوت و ضعف بازدید مورد بررسی قرارگرفت.

در ادامه اعضای کارگروه در خصوص کلیه‌ی موارد مطروحه نظرات و پیشنهادات خود را بیان نمودند.