• 1401/06/21 - 14:34
  • /ZkSx

برگزاری راند اخلاق در بالین " کارگروه اخلاق، سلامت معنوی و تعهد حرفه‌ای در آموزش علوم پزشکی "1401/06/20

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی"اولین راند اخلاق در بالین "کارگروه اخلاق، سلامت معنوی و تعهد حرفه‌ای در آموزش علوم پزشکی"  مورخ 1401/06/20در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.

در راستای اجرای شاخص‌های کارگروه تخصصی برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی؛ راند اخلاق در بالین با همکاری جناب آقای دکتر اسماعیل فخاریان مدیر گروه محترم جراحی مغز و اعصاب با شرح مصادیق منشورحقوق بیمار و با حضور مسئول کارگروه؛ سرکار خانم دکتر معصومه حسینیان، عضوکارگروه؛ سرکار خانم دکتر مریم یاوری ،کارشناس اعتباربخشی بیمارستان سرکار خانم مریم جعفری و کارشناس کارگروه سرکار خانم فرزانه وطن خواه در بخش ICU2 انجام شد.

هدف از برگزاری این راند توجه به حقوق بیمار و آگاهی دستیاران به رعایت منشور اخلاقی بیمار در بالین می‌باشد.

-این راند  از ساعت 7:30 الی 8:00 ادامه داشت.

• گروه خبری : اخبار معاونت