• 1401/02/20 - 10:33
  • /ZQQx

آغاز ثبت نام آزمون مرحله اول انفرادی چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

ضمن تبریک به دانشجویان راه یافته به آزمون مرحله اول انفرادی (غربالگری) چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی، به اطلاع می رساند کلیه دانشجویان منتخب دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که اسامی آنها به دبیرخانه المپیاد ارسال شده است، می توانند نسبت به ثبت نام خود در سایت مرکز سنجش آموزش علوم پزشکی اقدام نمایند.

دانشجویان عزیز در زمان ثبت نام می توانند بدون در نظر گرفتن دانشگاه محل تحصیل خود، یکی از دانشگاه‌های مشخص شده جهت برگزاری آزمون را انتخاب کنند. بدیهی است هر دانشجویی یکبار فقط حق انتخاب دارد و بعد از ثبت نام و تائید نهایی امکان ویرایش وجود ندارد.

• تاریخ و زمان ثبت نام:  روز دوشنبه مورخ 19 اردیبهشت ماه لغایت پایان وقت اداری روز چهارشنبه 21 اردیبهشت ماه (ساعت 15/45)

• آدرس سایت سنجش آموزش علوم پزشکی:https://sanjeshp.ir

• وارد سایت سنجش شده و از قسمت سیستم دانشگاه/آزمون المپیاد را انتخاب نمائید.

• دانشجو پس از انتخاب نهایی محل آزمون خود، به هیچ وجه نمی تواند آن را تغییر دهد.

• دانشجویان در ورود اطلاعات دقت کافی را داشته باشند. چون پس از ثبت نام تا پایان المپیاد چهاردهم دانشجویان با همین اطلاعات شناخته می شوند و امکان ویرایش اطلاعات وجود ندارد.

اطلاعیه 1 المپیاد