امروز : 07 آبان 1403
  • 1403/05/27 - 12:08
  • /ZyUS

پخش همزمان کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی اروپا AMEE 2024

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه اعلام کرد این مرکز مفتخر است همزمان با برگزاری همایش آموزش علوم پزشکی اروپا (AMEE) در شهر بازل سوئیس در سال جاری، بستر لازم جهت استفاده اعضای هیات علمی از سمپوزیوم های تخصصی همایش را همراه با برخورداری از امتیاز توانمندسازی جهت شرکت کنندگان حضوری فراهم سازد.

اعضای هیات علمی می توانند در سمپوزیومهایی که طی روزهای دوشنبه تا چهارشنبه مورخ 5-7 شهریورماه 1403 مطابق با 28-26 آگوست 2024 در سالن والی واقع در مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی کاشان برگزار می شود شرکت نمایند.

اخذ امتیاز توانمند سازی و گواهی شرکت منوط به ثبت نامه در سامانه نوید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند به آدرس tabib.smums.ac.ir می باشد. همچنین شرکت کنندگان جهت رزرو جا با داخلی 3734 مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی تماس حاصل نمایند.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار EDC