امروز : 11 شهریور 1403
  • 1403/05/03 - 10:53
  • /ZoQS

جلسه جمع بندی نتایج بازدید میدانی ارزیابان کشوری مراکز آموزشی - درمانی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، جلسه جمع بندی نتایج بازدید میدانی ارزیابان کشوری مراکز آموزشی - درمانی دانشگاه با حضور اعضای تیم ارزیاب کشوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، جلسه جمع بندی نتایج بازدید میدانی ارزیابان کشوری مراکز آموزشی - درمانی دانشگاه با حضور اعضای تیم ارزیاب کشوری (آقای دکتر بهنام ثبوتی بعنوان سرپرست تیم، خانمها دکتر مریم کاشانیان، دکتر آدینه طاهرخانی، دکتر نکیسا هومن بعنوان اعضا)، ریاست محترم دانشگاه، معاون آموزشی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، مدیران مراکز آموزشی - درمانی شهید بهشتی، کارگرنژاد و متینی، مسئول دبیرخانه اعتبار بخشی و ارزیابی درونی دانشگاه به همراه تنی چند از مسئولین و کارشناسان بیمارستانها و معاونت آموزشی در روز سه شنبه مورخ 1403/05/02 پس از اتمام بازدید میدانی در محل سالن دکتر والی معاونت آموزشی تشکیل شد.

در این جلسه خانم دکتر کاشانیان ضمن قدردانی از تیم داخل دانشگاهی با تاکید بر هماهنگی بی نظیر این تیم و تسلط عالی برکل فرایند اعتبار بخشی مراکز آموزشی - درمانی اعم از تهیه و تنظیم مستندات لازم سنجه های هرحوزه و بارگذاری آنها در سامانه سجا تا روند اجرایی هر حوزه، به ارائه گزارش مبسوطی از بازدید میدانی مراکز آموزشی- درمانی شهید بهشتی، کارگر نژاد و متینی پرداخت. وی با بیان نقاط قوت این سه مرکز اذعان داشت: بسیاری از زیرساختهای مراکز بازدید شده، مجهزتر و کارآمدتر از زیرساختهای مراکز آموزشی - درمانی پایتخت میباشد.

دکتر کاشانیان به بیان نکاتی که نیاز به توجه، اصلاح و تسریع فرایند دارند نیز اشاره نمود و از مسئولین جهت رفع آن استمداد طلبید.

در ادامه سرپرست تیم ارزیابی آقای دکتر ثبوتی با اشاره به بیان نکاتی در جهت رفع نواقص و ارائه رهنمودهای لازم، اذعان داشت با توجه به وجود برخی کمبودها عملکرد اعضای هیات علمی دانشگاه در راستای ارتقاء آموزش و تربیت دانشجو شایسته تقدیر میباشد.

دکتر سیدمهدی رسولی منش معاون آموزشی دانشگاه ضمن تقدیر از حضور تیم ارزیاب و ارائه نظرات ارشادی آنها در راستای بهبود و ارتقاء امر آموزش به توضیحاتی در جهت تکمیل اطلاعات مورد نیاز ارزیابان پرداخت.

در پایان نیز ریاست محترم دانشگاه دکتر کورش ساکی به بیان توضیحات تکمیلی در خصوص امکانات دانشگاه و بیان علل بعضی کمبودها و چالشهای موجود با سازمانهای بیمه ای پرداخت.

در پایان تیم ارزیاب نظر خود را از ارزیابی مراکز آموزشی - درمانی دانشگاه مثبت اعلام نمودند و خواستار تسریع در انجام بعضی فرایندها به منظور رفع نواقص جزئی شدند.

شایان ذکر است این نشست در روز سه شنبه مورخ 1403/05/02، ساعت 13:15 دقیقه آغاز و ساعت 14:30 به پایان رسید.

• گروه خبری : اخبار معاونت,دبیرخانه اعتباربخشی