امروز : 06 مرداد 1403
  • 1402/06/11 - 11:39
  • /Zd6z

برگزاری همایش AMEE در دانشگاه علوم پزشکی کاشان - روز سوم

این رویداد توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه واقع در معاونت آموزشی به تحقق پیوست.

دانشگاه علوم پزشکی کاشان با همکاری دانشگاه هوشمند برای اولین بار موفق به پخش همزمان همایش آموزش پزشکی اروپا (AMEE) با استفاده از اکانت رایگان اهدایی دبیرخانه همایش در گلاسکو انگلستان شد. این رویداد در روز سوم در تاریخ  چهارشنبه هشتم شهریور ماه ۱۴۰۲ در محل سالن غدیر با مشارکت بیش از 20 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه و تنی چند از کارشناسان دانشگاه برگزار شد.

در این برنامه که از ساعت ۱۱:۳۰ شروع و تا ساعت ۱6 ادامه داشت 4 سمپوزیوم، یک مجمع متشکل از اساتید برجسته آموزش پزشکی از کشورهای مختلف، همراه با پانلهای جمع بندی نتایج چند سمپوزیوم و نتیجه گیری همه بحثهای مطرح شده تشکیل شد.

در روز سوم مباحثی مانند بازنگری در ارزشیابی فراگیران، آموزش پزشکی و ارائه مراقبت و خدمات ایمن به بیماران از طریق شبیه سازی، ASPIRE در آموزش پزشکی، حوزه های مختلف آموزش پزشکی، مطرح شد .پس از اتمام هر سمپوزیوم اعضای حاضر در جلسه نیز به بحث و گفتگو پیرامون مسائل مطرح شده می پرداختند. در انتهای همایش جمع بندی سمپوزیوم ها توسط خانم دکتر مریم یاوری (آموزش پزشکی) و اعضای هیات علمی پایه و بالینی در خصوص مطالب ارائه شده، انجام شد.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار EDC