امروز : 07 آبان 1403
  • 1402/04/04 - 10:17
  • /ZJUx

بازدید میدانی پیش ارزیابی اعتبار بخشی آموزشی از "بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل"

بازدید میدانی پیش ارزیابی اعتبار بخشی آموزشی از بیمارستان سیدالشهدا آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، بازدید میدانی پیش ارزیابی اعتبار بخشی آموزشی از بیمارستان سیدالشهدا آران و بیدگل در روز چهارشنبه 1402/03/31، توسط مسئول دبیرخانه اعتبار بخشی دانشگاه و تیم ارزیاب معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای بازدید؛ نشست تیم ارزیاب با تیم محترم مدیریت اجرایی بیمارستان (رئیس، مدیر، معاونان آموزشی و درمان، کارشناسان اعتبار بخشی درمانی و آموزشی) در دفتر ریاست بیمارستان برگزار گردید. در این نشست خانم مریم یاوری (مسئول دبیرخانه اعتبار بخشی دانشگاه و سرپرست کمیته ارزیابی درونی) در خصوص استانداردهای برنامه اعتبار بخشی آموزشی بیمارستانها، نکاتی جهت جمع آوری مستندات ذکر نمودند. آقای دکتر اسماعیل فخاریان (مدیرمحترم گروه جراحی مغز و اعصاب و ارزیاب بیرونی کشوری اعتبار بخشی آموزشی) و آقای دکتر سید رامین مدنی (مدیر محترم گروه کودکان و ارزیاب درونی برنامه اعتبار بخشی آموزشی دانشگاه)، به  اهمیت استفاده از فضاهای آموزشی این بیمارستان برای آموزش با توجه به تعداد دانشجویان رشته های مختلف و همچنین کمبود فضای آموزشی بیمارستان شهید بهشتی کاشان اشاره کردند.

در ادامه آقای دکتر علیرضا یوسفیان (ریاست محترم بیمارستان) نیز در مورد ظرفیت خوب خیرین برای همیاری در امر آموزش بیمارستان، با توجه به روند ساخت بیمارستان امام حسن (ع) و تسریع بهبود فرآیندهای آموزشی برای حضور دانشجویان رشته ها و مقاطع مختلف پزشکی، مطالبی را بیان نمودند.

سپس تیم ارزیاب دانشگاه، از فضاهای آموزشی و درمانی (کلاس درس، درمانگاهها و بخش های بالینی) بیمارستان با حضور مسئولین مربوطه، بازدید کردند و پیشنهاداتی در مورد تغییر و بهبود فضاهای موجود مانند کتابخانه و دیگر فضای آموزشی ارائه نمودند.

این بازدید از ساعت 8:30 دقیقه آغاز و تا ساعت 11:30 ادامه داشت.

• گروه خبری : اخبار معاونت