• 1400/10/14 - 11:13
  • /ZtPx

شرایط شرکت کنندگان چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سال 1401

شرایط شرکت کنندگان چهاردهمین المپیاد علمی:

1. کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه­ای دانشگاه‌ها/دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور شاغل به تحصیل و یا دانش‌‏آموختگانی که تا تاریخ برگزاری اولین آزمون از مجموعه آزمون‏های کشوری المپیاد (آزمون غربالگری) در هر دوره کمتر از شش ماه از فارغ‏ التحصیلی آنها گذشته باشد، می‏توانند بدون در نظر گرفتن معدل کل و سال تحصیل در المپیاد شرکت کنند.

2. در حیطه " مطالعات میان رشته‌ای علوم انسانی و سلامت " و حیطه " کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم" علاوه بر دانشجویان فوق، دانشجویانPhD  و دستیاران (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) هم می توانند شرکت کنند.

3.  مسئولیت انتخاب و معرفی دانشجویان شرکت کننده در هر حیطه بر عهده دانشگاه/دانشکده علوم پزشکی معرفی کننده می­باشد و در صورت مغایرت با مقررات المپیاد، کمیته فنی موضوع را بررسی و تصمیم گیری می­نماید و حکم این کمیته حتی پس از کسب مدال و رتبه نیز قابل اجرا می­باشد.

4. دانشجویی که مدال طلا را در مرحله انفرادی در هر حیطه کسب نماید، نمی­تواند مجدداً در همان حیطه شرکت نماید.

5. شرکت در یک حیطه و کسب مدال طلا در آن منعی برای شرکت در سایر حیطه­ ها در دوره ­های بعدی المپیاد نمی باشد.