• 1400/08/23 - 12:06
  • /Zzjx

برگزاری نشست کارگروه «بسته ارزش آفرینی در بستر همگرائی علوم و فناوری»

نشست کارگروه «بسته ارزش آفرینی دربسترهمگرائی علوم و فناوری» با حضور مسئول دبیرخانه طرح تحول آقای دکتر حمید امیری، مسئول بسته آقای دکتر علی محمد نیک فرجام، اعضای کارگروه و کارشناسان این حوزه روز دوشنبه مورخ 1400/8/17 در سالن دکتر والی معاونت آموزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در این جلسه مسئول بسته گزارشی از اقدامات انجام شده پیرامون آیین نامه پیشنهادی توسعه و همگرایی علوم و فناوری به منظور توسعه فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه ارائه نموده و سپس لیست کارگاه های حوزه فناوری وزارت بهداشت مطرح و مورد بررسی قرار گرفت؛ پیشنهادات ارائه شده به شرح ذیل بودند:

• در خصوص نوع برگزاری کارگاه ها، استفاده از روش های تلفیقی (حضوری، مجازی).

• در خصوص ارائه محتوا انواع روش ها نظیر فیلم های آموزشی، کلاس های حضوری، تدوین دوره ها در قالب میکرولرنینگ و همچنین ایجاد نیاز و روش حل مساله.

• درخصوص ایجاد سیلابس های آموزشی دوره مقدماتی مقرر گردید دوره ها طی 7 مرحله برگزار شود.

در ادامه پیشنهاد گردید در جهت برگزاری دوره های سطح پیشرفته از تجربه کارآفرینان موفق داخلی استفاده و هم چنین برگزاری دوره های ویژه جهت گروه های آموزشی متفاوت برگزار شود.