• 1400/05/24 - 12:41
  • /Z3Dx

برگزاری دومین جلسه کارگاه های آشنایی با منتورینگ

دومین جلسه کارگاه های آشنایی با منتورینگ به همت دبیر کمیته دانشجوئیEDO دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان  و باهمکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران روز سه شنبه مورخ 18 مرداد ساعت ۱۸ برگزار گردید.

در ابتدا علی داستان پور؛ دبیر کمیته دانشجوئی EDO دانشکده پزشکی به اساتید دعوت شده به جلسه دکتر الهه میانه ساز مدیر دفتر توسعه آموزش و دکتر غزاله مشکدانیان مدیر واحد بین الملل دانشکده خوش آمد گفته و از اینکه برای ارتقای آموزش دانشکده تلاش می کنند تشکر کردند.

در این جلسه استاد سعید پورحسن از بنیان گزاران منتورینگ دانشکده پزشکی تهران در رابطه با ۴ حیطه فعالیت منتورینگ مطالبی را ارائه نمودند.

عضو هیئت علمی بیماری های داخلی دانشگاه علوم پزشکی تهران، چهار حوزه فعالیت منتورینگ راacademic support، psychosocial support، organization support  وRole modeling دانستند و در خصوص کارکردهای منتور در این حوزه ها توضیحات مبسوطی شرح داده و مثالهای عینی از تجربیات خود در دفتر منتورینگ دانشگاه علوم پزشکی تهران را مطرح نمودند و در بخش پایانی استاد به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

همچنین دکتر الهه میانه ساز به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی کاشان از زحمات دکتر سعید پورحسن و همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکر کردند.

امید است جلسات بعدی در رابطه با منتورینگ ادامه پیدا کرده و به زودی شاهد تاسیس دفتر منتورینگ در دانشگاه علوم پزشکی کاشان باشیم.