• 1400/03/26 - 12:51
  • /ZBBx

برگزاری جلسه کارگروه مرجعیت علمی در راستای دو ماموریت ویژه جدید واگذار شده

جلسه تصمیم گیری و بارش افکار در مورد دو ماموریت ویژه محول شده اخیر به دانشگاه با عنوان "سلامت و رفاه اجتماعی" و " مراقبت های تسکینی و حمایتی در سالمندی" با حضور خانم دکتر وکیلی مدیر محترم مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، خانم دکتر قاسم زاده حسینی ، خانم دکتر میرحسینی ، آقای دکتر امیری و تنی چند از اعضای کارگروه بسته مرجعیت علمی در روز سه شنبه 1400/03/25 در سالن دکتر والی معاونت آموزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی در ابتدای جلسه توضیحاتی در خصوص این دو ماموریت ویژه جدید توسط خانم دکتر میرحسینی، خانم دکتر یدالهی و آقای دکتر قادری ارائه شد. در ادامه حاضرین پیشنهادات خود را در مورد تشکیل کارگروه سلامت و رفاه اجتماعی و تعیین ساختار آن مطرح نمودند. مقرر گردید جلسه ای جداگانه در خصوص تعیین ساختار کارگروه ماموریت ویژه مراقبت های تسکینی و حمایتی در سالمندی در آینده ای نزدیک برگزار شود.

این جلسه از ساعت 12 آغاز و در ساعت 14 به پایان رسید.

• گروه خبری : اخبار معاونت