• 1403/03/23 - 09:40
  • /ZZ3S

بارگذاری مستندات اعتباربخشی آموزشی بیمارستانهای آموزشی در سامانه سجا

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، فرآیند اعتباربخشی آموزشی بیمارستانهای آموزشی تکمیل شد.

در راستای اجرای اعتبار بخشی آموزشی بیمارستانهای آموزشی و بارگذاری مستندات مرتبط با استانداردهای محورهای نه گانه برنامه مذکور در سامانه جامع کشوری اعتبار بخشی (سجا) از تاریخ 16 خرداد الی 16 تیر 1403 و همچنین بازدید ارزیابان بیرونی برنامه در تیر ماه سال جاری از بیمارستانها، اقدامات لازم در خصوص راهنمایی کارشناسان اعتبار بخشی مراکز آموزشی درمانی شهید بهشتی، کارگرنژاد و متینی توسط مسئول دبیرخانه اعتبار بخشی دانشگاه در مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه انجام شده است.

ارزیابی درونی و بازبینی کلیه مستندات سه بیمارستان آموزشی بهشتی، متینی وکارگرنژاد توسط خانم دکتر مریم یاوری (مسئول دبیرخانه اعتباربخشی دانشگاه و سرپرست کمیته ارزیابی درونی)، قبل از شروع بارگذاری مستندات در سامانه سجا انجام شده و ایشان بازخوردهای لازم جهت اصلاح و تکمیل مستندات را به شکل کتبی همراه با نامه بازخورد و مشاوره شفاهی و تلفنی ارائه نموده اند. همچنین نکاتی را در مورد اهمیت و نحوه چگونگی جمع آوری مستندات با توجه به نظرات ارزیابان بیرونی و استانداردهای لازم، ذکر نمودند.

قابل ذکر است بازدید میدانی و ارزیابی بیرونی ارزیابان کشوری برنامه از تاریخ 16 تیر الی 16 مرداد 1403 توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران (متولی برنامه) انجام خواهد شد.

• گروه خبری : اخبار معاونت,دبیرخانه اعتباربخشی