امروز : 03 بهمن 1403
معاونت آموزشی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1403/06/06 - 13:10
  • 205
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZfXS

روز دوم برنامه همایش آموزش پزشکی اروپا (AMEE)

برگزاری دو سمپوزیوم با محتوای هوش مصنوعی و رهبری آموزشی دانشجویان

دانشگاه علوم پزشکی کاشان با همکاری دانشگاه هوشمند برای دومین بار موفق به پخش همزمان همایش آموزش پزشکی اروپا (AMEE) شد. . این رویداد در روز دوم در تاریخ سه شنبه ششم شهریور ماه ۱۴۰۲ در محل سالن غدیر با مشارکت بیش از 15  نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه و تنی چند از کارشناسان دانشگاه برگزار شد.

روز دوم این همایش که از ساعت 8 صبح آغاز و تا ساعت 13 ادامه داشت و دو سمپوزیوم برگزار شد.

سمپوزیوم اول با موضوع Clinical reasoning and its teaching: What is the role of artificial intelligence به شکل آفلاین برگزار شد و سخنرانی هایی با موضوع هوش مصنوعی در ارزیابی و بازخوردها و چگونگی تغییر دستاوردهای آموزشی و شایستگی ها با استفاده ابزارهای ارزیابی مبتنی بر هوش انجام شد. هدف این سمپوزیوم نشان دادن دقت و توانایی های ابزار هوش مصنوعی در خودکار سازی ارزیابی‌ها و ارائه بازخورد فوری و تحلیل نتایج با استفاده از روش های خلاقانه برای کارآمدتر و موثرتر کردن فرآیند ارزیابی استدلال بالینی بود. پس از اتمام سمپوزیوم آقای دکتر اسماعیل فخاریان مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب و آقای دکتر آیدین امیدوار متخصص جراحی مغز و اعصاب، به بحث و گفتگو پیرامون مسائل مطرح شده و چالش های هوش مصنوعی در آموزش استدلال بالینی به دانشجویان پزشکی پرداختند و به اهمیت توجه به روابط انسانی و تعاملات بین پزشک و بیمار اشاره نمودند..  در ادامه بحث سرکارخانم دکتر موسوی نسب عضو محترم هیات علمی واحد مجازی در خصوص سمپوزیوم مطالب تکمیلی را بیان نمودند و توانمندی های هوش مصنوعی در تشخیص موارد بیماری و تصویربرداری را با توجه به مقالات و تحقیقات موجود در داخل و خارج کشور، توضیح دادند. در انتها خانم دکتر مریم یاوری دبیرعلمی برنامه نیز به اهمیت هوش مصنوعی در آموزش استدلال بالینی اشاره کردند و تاکید کردند در استفاده از هوش مصنوعی باید به تعامل مناسب پزشک و بیمار و فرهنگ و بافتاردانشگاه و نقش موثر اساتید به عنوان تسهیل کننده چرخه آموزش نیز توجه داشت.

سمپوزیوم دوم با موضوع؛ Guiding Lights: Illuminating Student Leadership and Engagement in Healthcare Professions Education به شکل آنلاین و همزمان برگزار شد و به بررسی رهبری و مشارکت دانشجویان در مراقبت های سلامت و ارتباط بهینه استاد و دانشجو با استفاده از منتورینگ پرداخته شد. پس از اتمام سمپوزیوم سرکارخانم دکتر فخرالسادات میرحسینی مسئول کمیته دانشجویی توسعه آموزش و آقای دکتر معینی فر ؛ دانشجوی پزشکی و دبیر منتورینگ دانشکده پزشکی و عضو کمیته مرکزی دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه به بحث و گفتگو پیرامون مسائل مطرح شده در سمپوزیوم پرداختند و نظرات خود را بیان نمودند .در انتها دبیر علمی برنامه به اهمیت نقش ذینغفعان برنامه های آموزشی شامل دانشجویان، اساتید  در فرایند آموزش تاکید کردند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت,همایش ها و سمینارها,اخبار EDC
  • کد خبر : 131856
کلمات کلیدی

تصاویر

مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید