اخبار EDC

برگزاری آیین تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان و مستعد در دانشگاه/اعلام نتایج چهارمین طرح Educational Idea

آیین تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان و مستعد دانشگاه با عنوان طلوع با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه، جمعی از مسئولین و دانشجویان عضو کمیته مشورتی دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه روز سه شنبه مورخ 99/11/14 ساعت 12 تا 14در سالن اجتماعات دکتر قریب دانشگاه برگزار شد.

مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت، ضمن تشکر از برگزاری این مراسم، خطاب به دانشجویان، حساس بودن نسبت به محیط و تلاش برای کمک به مردم به هر نحو ممکن و تسهیل در امور را خواستار شدند.

دکتر پروین پاسالار وظیفه مجموعه دانشگاهیان را پیشبرد دائمی در امور دانستند و خاطر نشان ساختند که همیشه می بایست با نهایت تلاش و کوشش به سمت جلو حرکت کنیم.

دکتر سید علیرضا مروجی رئیس دانشگاه، ضمن عرض تبریک ایام الله دهه فجر و میلاد مبارک حضرت فاطمه زهرا (س) و تشکر و قدردانی از سرکارخانم دکتر پروین پاسالار و مسئولین برگزاری مراسم گفت: از داشتن دانشجویانی تیزهوش، تلاشگر، سخت کوش و خلاق در دانشگاه خرسندم و وظیفه ماست تا هر آنچه در توان داریم برای حمایت و پرورش ایده های ناب دانشجویان بکار گیریم.

وی فلسفه وجودی دانشگاه را آماده کردن سربازان آینده تیم سلامت عنوان کرد و گفت: کسب رتبه های برتر توسط دانشجویان دانشگاه در چند سال اخیر نشان می دهد که تحصیل کردن در هر دانشگاهی بستگی به اعتماد به نفس و استفاده بهینه دانشجویان از توانمندی هایشان دارد.

دکتر مروجی ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان ابراز امیدواری کرد: در آینده ای نزدیک شاهد رشد و شکوفائی هر چه بیشتر دانشجویان و کسب رتبه های برتر باشیم.

سرپرست دفتر استعدادهای درخشان با اشاره به برگزاری مجازی پنجمین مراسم طلوع به دلیل شرایط کرونا و عرض تشکر از ریاست محترم و معاون محترم آموزشی دانشگاه بابت حضور تمام و کمالشان در مراسم ، توضیحاتی درخصوص آمار دانشجویان استعداد درخشان و مستعد دانشگاه و کسب رتبه های برتر ارائه نمودند.

دکتر الهه میانه ساز با اشاره به برگزاری چهارمین طرح Educational Idea و ایجاد بستر برای دریافت ایده های خلاقانه دانشجویان در حوزه آموزش و بکارگیری آن در راستای اجرای بسته های تحول آموزش اذعان داشت: تاکنون چهار دوره طرح Educational Idea در دانشگاه اجرا شده که پس از انتخاب برگزیدگان و حمایت دفتر استعدادهای درخشان، ایده های برتر به طرح های تحقیقاتی تبدیل می شود.

لازم به ذکر است جشن طلوع در قالب آیین تقدیر از 99 دانشجوی استعداد درخشان و مستعد دانشگاه علوم پزشکی کاشان در رشته‌ها و مقاطع مختلف و برندگان چهارمین طرح Educational Ideaو نیز دانشجویان موسس کمپین تکریم سربازان سلامت و دانشجویان فعال، خلاق و همکار در سامانه 4030 و دفتر استعدادهای درخشان همراه با مسابقه آنلاین و هیجان انگیز "میراث مقدس" به صورت مجازی در فضای اسکای روم برگزار شد.

ساعت : 11:36 -  روز  : چهار شنبه  - 15 /  11 / 1399 /  شماره خبر : 36 / تعداد نمايش :108