اخبار EDC

برگزاری جلسه بسته آموزش پاسخگو و عدالت محور

جلسه بسته آموزش پاسخگو و عدالت محور با حضور معاون آموزشی، سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، مسئولین  EDO  دانشکده ها، دبیر شورای سیاستگذاری طرح تحول و نوآوری آموزش و مسئول و اعضای بسته آموزش پاسخگو و عدالت محور روز چهارشنبه مورخ 99/08/21 در سالن جلسات دکتر والی معاونت آموزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، در این جلسه نمایندگان دانشکده های دندانپزشکی،بهداشت، پرستاری و مامایی گزارشی از عملکرد بسته را در دانشکده ها ارائه نمودند.

در ادامه در خصوص مباحث تربیت دانشجو متناسب با شرایط کووید و ایجاد تغییرات سیستم آموزشی، تبیین مرحله های آموزش پاسخگو و نیازسنجی شاخص ها و آمارهای موجود و... بحث و تبادل نظر شد.

این جلسه از ساعت 12:30 الی 14 به طول انجامید.

ساعت : 11:30 -  روز  : یکشنبه  - 25 /  8 / 1399 /  شماره خبر : 36 / تعداد نمايش :151