برگزاری چهارمین کارگاه از مجموعه کارگاهی "از صفر دانشجویی تا صد موفقیت "

کارگاه آموزشی با موضوع " آشنایی با نرم افزار Endnote" از سوی دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه با تدریس آقای دکتر مهرداد محمدی دانشجوی پژوهشگر برجسته کشوری برگزار شد.

دکتر محمدی در این کارگاه ضمن اشاره به اهمیت ارجاع دهی علمی در مقالات، درخصوص گرفتن Citationیا ارجاع مقالات از ژورنال و مجله های مختلف توضیحاتی را ارائه نمود.

در این جلسه دانشجویان با شیوه کار با نرم افزار Endnoteو شیوه رفرنس دهی با آن در محیط Wordو همچنین ساخت Libraryشخصی از مقالات آشنا شدند و شرکت کنندگان، نظرات و سوالات خود را مطرح کرده و پیرامون آنها پاسخ داده شد.

گفتنی است این کارگاه در تاریخ 1401/03/28 از ساعت 16 تا 18:30 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

ساعت : 9:47 -  روز  : یکشنبه  - 29 /  3 / 1401 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :39