افتخاری دیگر: کسب رتبه های 2.5 درصد کشوری در آزمون های پیش کارورزی و علوم پایه اسفند 1400

سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه از کسب رتبه های 2.5 درصد کشوری در آزمون های پیش کارورزی و علوم پایه اسفند 1400 خبر داد.

دکتر الهه میانه‌ساز گفت: در شصت و نهمین دوره آزمون پیش کارورزی، دانشجو حسین دلیل گو توانست رتبه 19 کشوری را کسب نماید.

وی افزود: دانشجویان جابر یوسف زاده با رتبه 4، میلاد یوسفی تهرانی با رتبه 12، نیلوفر جلالی با رتبه 15، مهدیه شبانی زاده نصرآبادی با رتبه 17 و محمد عرفان نورجلیلی با رتبه 21 در شصت و ششمین دوره آزمون علوم پایه پزشکی موفق به کسب رتبه 2.5 درصد کشوری شدند.

دکتر الهه میانه‌ساز، سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه ضمن تبریک و تقدیر از این دانشجویان پر افتخار دانشگاه، کسب این موفقیت را به کلیه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تبریک و تهنیت عرض کرد و از خداوند منان توفیق روزافزون در خدمت به همنوعان و حرکت در مسیر دستیابی به آرمان های نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران را برایشان مسئلت نمود.

ساعت : 11:9 -  روز  : یکشنبه  - 1 /  3 / 1401 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :84