برگزاری چهارمین طرحEducational Idea (نوآوری و خلاقیت درآموزش پزشکی)

دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه در نظر دارد در راستای اجرای برنامه های تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی، برای چهارمین بار طرحEducational Idea) نوآوری و خلاقیت درآموزش پزشکی) را با همکاری کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکیEDCبرگزار نماید.

سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه گفت: تمامی دانشجویان دانشگاه می توانند با شرکت در این طرح، معاونت آموزشی را در راستای شناسایی مشکلات موجود و بهبود آموزش دانشجویان یاری رسانند.

دکتر الهه میانه ساز با اشاره به امتیازدهی و داوری ایده ها توسط تیم مجربی از اعضای هیئت علمی دانشگاه و انتخاب سه ایده برتر گفت:دفتر استعدادهای درخشان در نگارش و اجرایی کردن ایده های برتر، دانشجویان را هدایت، حمایت و یاری می رساند.

دکتر میانه ساز، انتخاب واحد آموزشی، روش تدریس دروس نظری و بالینی، روش های ارزشیابی، نیازهای آموزشی، ویژگی‌های فضای آموزشی و... را از جمله محورهای ایده پردازی برشمرد و اظهار داشت: از ایده های برتر تقدیر شایسته خواهد شد و جهت شرکت در سومین جشنواره ایده های دانشجویی وزارت متبوع معرفی خواهند شد.

وی یادآور شد: دانشجویان علاقه مند تا پایان روز دهم آذرماه 1399 فرصت دارند ایده‌های خلاقانه، انتقادات و پیشنهادات آموزشی خود را به طور مجازی از طریق تکمیل نمودن فرم ایده ها -گوگل فرم به آدرس الکترونیکی

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYFeGcxnpPWoDywZ1EdEUKKVisuWqjgadTrWxvKnmPhxT9KQ/viewform?usp=send_form ارسال نمایند.

ساعت : 12:1 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  8 / 1399 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :159