پنجمین فن بازار ملی سلامت

به اطلاع می رساند در راستای تحقق اهداف عالی ارتباط دانشگاه با صنعت و تقویت زیرساخت های دانشگاه نسل سوم، «پنجمین فن بازار ملی سلامت» در تاریخ های 16 و 17 آبان ماه 1398 توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیرخانه دائمی فن بازار سلامت با شعار "دانشگاه نوآور، رونق اقتصاد سلامت" در تنها بندر اقیانوسی ایران، چابهار، برگزار خواهد شد. بخش‌های مختلف فن بازار به شرح ذیل اعلام می‌شود:

1-     نمایشگاه فن بازار با مشارکت هسته‌های نوپا و شرکت‌های دانش بنیان برای ارائه فناوری به مشتریان از صنایع، سازمان‌های کارفرمایی مربوطه، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بخش‌های مختلف دانشگاهی، بیمارستانی و صنایع در فضای حدود ۱۰۰۰ متر مربع.

2-      پنل‌های تخصصی در موضوعات آموزشی پژوهشی و فناوری

3-     فراخوان ایده‌های محصول محور در حوزه‌های مختلف سلامت با اهدای جوایز به برگزیدگان ایده به صورت نقدی، تا ۱۰۰ میلیون ریال.

4-     مسابقه دانشجویی با اهدای جوایز به برگزیدگان تا مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال.

5-     حوزه بین‌الملل با حضور سفیران فناوری ( دانشجویان بین‌الملل و هیات‌های تجاری).

6-      نیازهای فناورانه صنعت(Reverse pitch)

جهت شرکت در «پنجمین فن بازار ملی سلامت»  موارد زیر تا تاریخ 27/7/98 بایستی انجام شود.

-         تشکیل و معرفی یک تیم دانشجویی 6-4 نفره به همراه یک سرپرست ترجیحا هیات علمی، بر اساس موارد مندرج در سایت رویداد به آدرسwww.htcd.tums.ac.ir/5htm98  برای شرکت در بخش مسابقه دانشجویی

-         تکمیل و ارسال فرم ایده های محصول محور توسط اعضا هیئت علمی، کارکنان، دانشجویان و سایر افراد دارای ایده.

-         ثبت نام هسته‌ها و شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه در سایت رویداد بخش غرفه های نمایشگاهی فن بازار صورت پذیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص برنامه‌های رویداد، ایاب و ذهاب، اقامت و ثبت نام به پایگاه www.htcd.tums.ac.ir/5htm98  مراجعه و یا در صورت لزوم با شماره 66891174 - 66871259 021 داخلی 101 تماس حاصل فرمایید.

دانشجویان علاقه مند به شرکت در «پنجمین فن بازار ملی سلامت» می توانند تا تاریخ23/7/98 جهت ثبت نام به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه مراجعه یا به شماره تلفن 55621070 تماس حاصل نمایند.

ساعت : 9:5 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :324