اعطای تسهیلات دانشجویی بنیاد ملی نخبگان به دانشجویان جدیدالورود

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور ، تسهیلات ویژه‌ای از قبیل راتبة دانشجویی ، اعتبار آموزش‌یاری ، اعتبار پژوهش‌یاری ، اعتبار فن‌یاری ، اعتبار توان‌مندی آموزشی ، اعتبار ارتباطات علمی و اعتبار توان‌مندی کارآفرینی را به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور اعطا می‌کند.

ضروری است دانشجویان متقاضی، اطلاعات خود را به همراه تصاویر مدارک مثبته، در سامانه اطلاعاتی بنیاد به نشانیhttps://sina.bmn.ir(کلیک کنید) بارگذاری یا به‌روزرسانی کنند و پس از آن، حداکثر تا تاریخ 30/7/1398 گزینه «درخواست بررسی پرونده برای بهره‌مندی از تسهیلات دانشجویی» را در بخش «ثبت درخواست‌ها»ی سامانه انتخاب کنند. شایان ذکر است این مهلت به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

شیوه نامة پشتیبانی ازفعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان

ساعت : 14:55 -  روز  : شنبه  - 20 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :327