مراسم ضیافت افطاری دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه با حضورمقام عالی وزارت و جمعی از مسئولین وزارت بهداشت

مراسم ضیافت افطاری ویژه‌ دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه‌های علوم ‌پزشکی کشور، به میزبانی مدیریت امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور هم اندیشی و بیان نقطه نظرات دانشجویان استعداد درخشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، در این جلسه که با حضور وزیر بهداشت، معاون آموزشی و مسئولین حوزه‌ آموزش وزارت بهداشت برگزار شد؛ مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان ضمن خوشامدگویی به میهمانان و تشکر از دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت، از حمایت همه‌جانبه‌ ایشان از آینده‌سازان مملکت قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد تا با این حمایت ها، بیش از پیش کشوری قوی تر و آبرومند داشته باشیم.

دکتر پروین پاسالار، درخصوص تشکیل درگاه کشوری مربوط به اطلاعات کلیه دانشجویان کشور، ارتباط بیشتر با بنیاد ملی نخبگان، تسهیلات ادامه تحصیل دانشجویان وازرت بهداشت در وزارت علوم، برگزاری المپیاد های علمی و تهیه‌ نسخه‌ نهایی سند سیاستی استعدادهای درخشان سخنانی را ایراد نمودند.

در این مراسم دانشجویان استعداد درخشان از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، دیدگاه ها، مشکلات و سئوالات خود را مطرح و وزیر محترم بهداشت و دیگر مسئولین وزارت بهداشت به  پاسخگویی این سوالات پرداختند.

دکتر سعید نمکی درخصوص برنامه ریزی برای جذب دانشجویان استعداد درخشان در نظام ارائه خدمت و شرکت های دانش بنیان و تقویت کیفیت آموزش علوم پزشکی مطالبی را ایراد نمودند.

گفتنی است در این مراسم که روز پنج شنبه  مورخ 26/2/98 در تهران، محل سالن همایش بین المللی رازی برگزار شد، از دانشگاه علوم پزشکی کاشان سعید صدر دانشجوی رشته پزشکی، کوثر رحمت پناه دانشجوی رشته دندانپزشکی، محمدرضا رحیمی دانشجوی رشته کارشناسی ارشد میکروب شناسی و فاطمه حاجی رضایی دانشجوی کارشناسی پرستاری به همراه دکتر الهه میانه ساز سرپرست دفتر استعدادهای و لیلا سحرخوان کارشناس دفتر حضور داشتند.

ساعت : 12:2 -  روز  : سه شنبه  - 31 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :75