در اولین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی، دانشجوی استعداد درخشان دانشگاه، مقام سوم کشوری را کسب نمود.

در اولین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی، دانشجوی استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، مقام سوم کشوری را کسب نمود.

سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه با اعلام این خبر گفت: سید امیر مسعود میرخباز، دانشجوی استعداد درخشان رشته پزشکی ورودی مهر 92 با ارائه ایده نوآورانه " پزشکان سالم" برای دانشگاه افتخارآفرینی کرد.

دکتر الهه میانه ساز، اضافه شدن واحد درسی therapeutic exercise and ergonomy   در کوریکولوم پزشکی عمومی را هدف اصلی این ایده عنوان کرد و افزود: علی فخرایی دانشجوی استعداد درخشان رشته پزشکی ورودی بهمن 96 نیز به عنوان همکار در این ایده شرکت داشتند.

وی اظهار داشت: در آینده نزدیک، با هدایت و حمایت دفتر استعدادهای درخشان، شاهد اجرایی شدن این ایده برتر در دانشگاه خواهیم بود.

سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه ضمن تبریک و تقدیر از این دانشجویان، کسب این موفقیت را به دانشجویان و تمامی دانشگاهیان تبریک و تهنیت عرض کرد.

گفتنی است اولین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی همزمان با همایش آموزشی علوم پزشکی و جشنواره آموزشی شهید مطهری از تاریخ  ۱۱ الی ۱۳ اردیبهشت ماه ۹۸ در سالن مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

ساعت : 14:51 -  روز  : یکشنبه  - 15 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :42