برگزاری دوره های MBA ویژه دانشجویان استعداد درخشان علوم پزشکی

دکتر پاسالار از برگزاری موفق دوره های MBAویژه دانشجویان استعدادهای درخشان توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با همکاری جهاد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشیدکتر پاسالار مدیر امور نخبگان و استعداد درخشان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به برگزاری جلسه با مسئولین استعداد درخشان و المپیاد علمی دانشگاههای منطقه 10 آمایشی کشور در بهمن ماه سالجاری اشاره کرد و افزود در این جلسه که باحضور 20 نفر از مسئولین دفاتر استعدادهای درخشان دانشگاههای منطقه 10 آمایشی برگزار شد اهم فعالیتهای این دفاتر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر پاسالار با اشاره به برگزاری موفق دو دوره  MBAتوسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با همکاری جهاد دانشگاهی افزود در همین راستا برای بهره مندی دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران دوازدهمین دوره  MBAهم در حال برگزاری است.

وی به تشکیل باشگاه المپیاد در علوم پزشکی تهران اشاره کرد و اظهار داشت برهمین اساس برگزاری تورهای فناوری و دوره های استارت آپ و بازدید از مراکز مهم دارویی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران در دستور کار این مرکز قرار دارد.

مدیر امور نخبگان و استعداد درخشان وزارت بهداشت به برگزاری مراسم ACADEMIC DAYدر دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و برقراری استارت آپ ها و همکاری با مرکز توسعه فناوری سلامت برای دانشجویان استعداد درخشان اشاره و تصریح کرد از اقدامات انجام شده دیگر در این حوزه مشوق های اعطایی دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان زیر گروه پزشکی جهت بهره مندی از امکانات وزارت علوم می باشد.

وی افزود در این خصوص دانشگاه علوم پزشکی ارتش و دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا... (عج) برای دانشجویان المپیادی که موفق به کسب رتبه برتر شوند امتیازاتی را در نظر گرفته اند.

ساعت : 14:27 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :263