فراخوان دهمین جشنواره بین المللی «سیمرغ »

دهمین دوره از جشنواره بین‌المللی سیمرغ برگزار حواهد گردید و از کلیه دانشگاهیان علاقمند به حوزه‌های مختلف فرهنگی دعوت به عمل می آید.

این دوره از جشنواره در بخش‌های آزاد (ویژه دانشجویان اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی و جامعه پزشکی کشور) بخش فرهنگ سلامت (ویژه دانشجویان دانشگاه های سراسرکشور) و بخش بین الملل( ویژه دانشجویان سراسر جهان) برگزار می‌شود.گفتنی است بخش آزاد جشنواره شامل تئاتر، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی و موسیقی است.

علاقمندان از ابتدای دی ماه ۹۷ تا پایان فروردین سال ۹۸ فرصت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۳۱۵۵۵۴۰۰۲۴ داخلی۳۵۴۸ تماس حاصل نمایید.

برای مشاهده اینفوگرافیک جشنواره اینجا کلیک نمائید.

برای دریافت دفترچه فراخوان و کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

ساعت : 12:5 -  روز  : دو شنبه  - 24 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :194