کسب مقام اول در اولین همایش ملی مدیریت و کنترل عفونتهای منتقله از خون

کسب افتخاری دیگر:

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه ، دو دانشجوی استعداد درخشان دانشگاه موفق به کسب مقام اول در اولین همایش ملی مدیریت و کنترل عفونتهای منتقله از خون شدند.

دکتر الهه میانه‌ساز، سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه، ضمن اعلام این خبر، بخشهای همایش را شامل سه بخش ارائه مقالات ،ارائه پوستر و ایده پردازی عنوان کرد و گفت: در بخش ایده پردازی این همایش، دو تیم از دانشگاه علوم پزشکی کاشان پس از بررسی پروپوزالهای ارسالی منتخب و جهت شرکت در بخش ارائه حضوری دعوت شدند.

وی با اشاره به فعالیت دانشجو عاطفه علیزاده دانشجوی دندانپزشکی به عنوان رابط دانشگاهی در این همایش افزود: یک تیم در حوزه HTLV-1با حضور مهدی رفیعی دانشجوی پزشکی (سرگروه، مجری طرح و ارائه دهنده) و تیم دیگر در حوزه  HIV با حضور فاطمه حاجی رضایی دانشجوی کارشناسی پرستاری (سرگروه، مجری طرح و ارائه دهنده) و فاطمه مقصود دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری (پاسخگو) با ارائه ایده REBIRTHدر این مسابقه حضور داشتند.

دکتر میانه‌ساز اظهار داشت: تیم REBIRTHپس از ارائه ایده در مرحله مقدماتی به مرحله یک چهارم نهایی رسید و سپس با رای داوران به مرحله فینال راه یافت که در مرحله فینال نیز در بین 4 تیم منتخب مقام اول را کسب نمود.

سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه ضمن تبریک و تقدیر از این دانشجویان، کسب این موفقیت را به دانشجویان و تمامی دانشگاهیان تبریک و تهنیت عرض کرد.

گفتنی است اولین همایش ملی مدیریت و کنترل عفونت های منتقله از خون توسط سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)، شبکه هپاتیت ایران و سازمان انتقال خون ایران از تاریخ 2 الی 4 آبان ماه در مشهد مقدس برگزار شد

ساعت : 14:58 -  روز  : شنبه  - 12 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :34