من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که مصمم به داشتن چنین ایده هایی باشیم.

کسب رتبه های برتر کشوری در آزمون پیش کارورزی پزشکی و علوم پایه دندانپزشکی اسفند ماه 96

مسئول دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از کسب رتبه های برتر کشوری توسط دانشجویان این دانشگاه در آزمون پیش کارورزی پزشکی و علوم پایه دندانپزشکی اسفند ماه 96 خبر داد.

دکتر الهه میانه ساز گفت: چهار دانشجوی فرهیخته و استعداد درخشان دانشگاه موفق به کسب رتبه دو و نیم درصد برتر آزمونهای پیش کارورزی پزشکی و علوم پایه اسفند 96 گردیدند.

دکتر میانه ساز ضمن تبریک و تقدیر از این دانشجویان، کسب این موفقیت را به دانشجویان و تمامی دانشگاهیان تبریک و تهنیت عرض کرد.

اسامی دانشجویان حائز رتبه در آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی کشوری (اسفند96):

محسن بخشی کاشی

رتبه پانزدهم کشوری- آزمون پیش کارورزی

میلاد به نژاد

رتبه دوم کشوری-آزمون پیش کارورزی

فهیمه قاسمی

رتبه سوم کشوری علوم پایه دندانپزشکی

سعید صدر

رتبه چهاردهم کشوری- آزمون پیش کارورزی

ساعت : 12:1 -  روز  : یکشنبه  - 13 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :184