آغاز ثبت نام هفتمین دوره اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران

متقاضیان شرکت در هفتمین دوره اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران می توانند تا تاریخ 15 آبان ماه از طریق سامانه http://tandisefadakari.irثبت نام و مدارک و مستندات خود را ارسال نمایند.

برخی از مصادیق فداکاری عبارتند از:

• امدادرسانی داوطلبانه به انسان‌های نیازمند (امداد و نجات در رخدادهای طبیعی مانند سیل و زلزله، اهدای عضو، اهدای خون، توانبخشی و...)
  • بنیادگذاری و فعالیت داوطلبانه و مؤثر در موسسات و نهادهای خیریه (اکرام ایتام، بهداشت و درمان، کودکان کار، زنان سرپرست خانوار و...)
  • شرکت داوطلبانه در دفاع از میهن و کیان کشور
  • شرکت داوطلبانه در آبادانی کشور و سازندگی مناطق نیازمند و نابرخوردار کشور
  • فعالیت داوطلبانه و مؤثر در نجات طبیعت و حفاظت از محیط زیستگفتنی است

گفتنی است در این طرح، هر سال، از دانشجویانی که در کارهای خیر و نیکوکارانه، امداد و نجات انسان‌ها و محیط زیست آنها، و پاسداری از میهن و هم‌میهنان خویش مشارکتی فعال، مؤثر و داوطلبانه داشته‌اند، قدردانی می‌شود. این دانشجویان یا از سوی سازمان‌ها و نهادهای رسمی معرفی یا از سوی جمعی از دانشجویان به دبیرخانه شناسانده می‌شوند.

ساعت : 12:22 -  روز  : یکشنبه  - 7 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :323