من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که مصمم به داشتن چنین ایده هایی باشیم.

چهارمین جلسه کمیسیون حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه برگزار شد

چهارمین جلسه کمیسیون حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا روز دوشنبه مورخ 24/7/96 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی رییس دانشگاه در این نشست اظهار داشت: باید با برنامه ریزی و سیاست گذاری برای آینده، دانشجویان بیشتری را به این مسیر سوق داد تا در زمان فارغ التحصیلی مهارت های لازم را برای ورود به بازار کار داشته و زمینه ساز رشد و توسعه کشور عزیزمان باشند.

این گزارش حاکیست: اعضاء در این جلسه در خصوص اجرایی نمودن بندهایی از آیین نامه تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی مربوط جهت دانشجویان استعداد های درخشان و مستعد در دانشگاه و ... به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است: کمیسیون حمایت از دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه در جهت پیگیری و ارائه تسهیلات ویژه به این دانشجویان فعالیت می کند.

ساعت : 8:18 -  روز  : چهار شنبه  - 26 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :412