با موافقت وزیر بهداشت مجوز شرکت مدال آوران المپیادهای علمی در دوره لیسانس به پزشکی صادر شد

وزیر بهداشت با شرکت تمامی دارندگان مدال های المپیادهای علمی در دوره لیسانس به پزشکی موافقت کرد و این موضوع طی نامه ای توسط معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شد.

لازم به ذکر است که در حال حاضر این دوره تنها در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

متن این ابلاغ به شرح زیر است :

ورود استعدادهای درخشان به رشته های علوم پزشکی می تواند تاثیربسزایی در ارتقای آینده نظام سلامت کشور داشته باشد.چرا که با آموزش مهارتهای مدیریتی وپژوهشی به ایشان، این دانشجویان درآینده می توانند تاثیرچشمگیری درتحولات نظام سلامت وارتقای علمی کشورداشته باشند.

خوشبختانه طی سالهای گذشته شاهداقبال استعدادهای درخشان کشوربه تحصیل دررشته های علوم پزشکی بوده واین امرفرصتی است که می بایست برنامه ریزی لازم برای جذبه هرچه بیشتر این افراد در رشته های مرتبط صورت گیرد.

ازجمله استعدادهای درخشان کشوردارندگان مدال های المپیادهای علمی هستند که ورود ایشان به رشته های علوم پزشکی می تواند بسترارتقای نظام سلامت کشور را بیش ازپیش فراهم نماید.  براین اساس وطبق موافقت وزیرمحترم بهداشت،درمان وآموزش پزشکی مقررشده تا امکان شرکت تمامی دارندگان مدالهای المپیادهای علمی دردوره لیسانس به پزشکی فراهم گردد. لذا مراتب جهت اجرابه آن دانشگاه ابلاغ می گردد.امیداست باجذب هرچه بیشتردانشجویان استعداد درخشان کشور،بسترارتقای آینده نظام سلامت فراهم گردد.

ساعت : 12:58 -  روز  : شنبه  - 21 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :418