من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که مصمم به داشتن چنین ایده هایی باشیم.

اطلاعیه ثبت نام در دومین دوره مدارس تابستانی سلامت و دین دانشگاه علوم پزشکی قم ویژه دانشجویان استعداد درخشان

به اطلاع می رساند دومین دوره مدارس تابستانی سلامت و دین ویژه دانشجویان استعداد درخشان توسط دانشکده سلامت و دین دانشگاه علوم پزشکی قم از تاریخ 17مردادماه لغایت 2 شهریورماه برگزار خواهد شد.

این دوره با هدف توسعه و تعمیق مطالعات میان رشته ای علوم سلامت و علوم دینی دانشجویان و در قالب سه دوره با عناوین«فلسفه پزشکی» 17 تا 19 مرداد ، «علوم قرآن و حدیث در سلامت» 24 تا 26 مرداد و «اخلاق پزشکی» 31 مرداد تا 2 شهریور برگزار می شود.

از دانشجویان استعداد درخشان مقطع دکترای عمومی رشته پزشکی و دندانپزشکی که علاقه مند به حوزه مطالعاتی سلامت و دین می باشند، دعوت می شود جهت شرکت در دوره مذکور حداکثر تا تاریخ 4/5/96 به دفتر استعدادهای درخشان واقع درمرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه جنب خوابگاه امام علی(ع) مراجعه و یا با شماره تلفن 55621070 و یا داخلی 262 تماس حاصل نمایند. با توجه به محدودیت تعداد شرکت کنندگان در دوره، اولویت با دانشجویانی خواهد بود که زودتر ثبت نام نمایند.

اطلاعات بیشتر:

1-دانشگاه علوم پزشکی قم،اسکان و پذیرایی در طول دوره آموزشی را برای دانشجویان شرکت کننده تقبل می نماید، اما درخصوص موارد دیگر از جمله ایاب و ذهاب، تعهدی ندارد. در ضمن، ارائه خدمات مذکور به همراهان شرکت کنندگان مقدور نخواهد بود.

2- حضور کامل در تمام مدت و مشارکت فعال در همه جلسات، الزامی و شرط صدور گواهی شرکت کنندگان خواهد بود.

ساعت : 13:9 -  روز  : دو شنبه  - 26 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :553