با حضور رییس بنیاد نخبگان استان اصفهان:

آیین تقدیر از دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه با عنوان طلوع با حضور رییس بنیاد نخبگان استان اصفهان، جمعی از اعضای هیأت علمی، مدیران و مسئولین و دانشجویان دانشگاه ظهر روز سه شنبه مورخ 29/9/95 در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رییس بنیاد نخبگان استان اصفهان در این مراسم، با بیان اینکه دانشگاه آغاز زندگی بزرگسالی است، گفت: دوران دانشجویی بهترین فرصت برای یاد گیری مهارت فکر کردن، تحقیق کردن و مدیریت زمان است.

دکتر شقایق حق جوی جوانمرد، با اشاره به اینکه زندگی پیچیده تر از آن است که ما در دانشگاه یاد می گیریم، اظهار داشت: افراد موفق لزوما آنهایی نیستند که برچسب شاگرد اولی و نخبگی دارند.

وی افزود: نخبه کسی است که از میان سطح اثر گذاری در جامعه ای که به آن تعلق دارد بالاتر رفته و بهتر عمل کرده باشد.

دکتر حق جوی جوانمرد، با بیان اینکه ایران در کنار هوش و استعداد به افراد پر تلاش و امیدوار نیازمند است به دانشجویان توصیه کرد: خوش اخلاق و جریان ساز باشید و صداقت و امانتداری را سرلوحه امور خود قرار دهید.

معاون  آموزشی دانشگاه نیز در این مراسم گفت: آذر ماه مخصوص دانشجویان، مهر ماه برای دانش آموزان و اردیبهشت ماه ویژه معلمان و اساتید است و اینها در کنار هم سر آغاز خیر و برکت در زمینه علمی برای جامعه هستند.

دکتر همایون نادریان، با بیان اینکه این جشن متعلق به دانشجویان برجسته است که سال ها تلاش کرده اند و تلاششان امروز به ثمر نشسته است، اظهار داشت: باید شرایطی برای زمینه های رشد دانشجویان فراهم گردد.

وی، با اشاره به اینکه ورود به فرآیند رقابت ضروریست، افزود: ما در سطح جهانی، کشوری و دانشگاهی همه به نوعی رصد می شویم بنابراین اگر بخواهیم پیش رو باشیم باید رقابت را به عنوان یک موتور محرک بپذیریم و کشور را با آن جلو ببریم.

لازم به ذکر است دومین جشن  طلوع در قالب آیین تقدیر از 69 دانشجوی استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در رشته‌ها و مقاطع مختلف با اهداء لوح تقدیر، هدایا و تندیس در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است در این مراسم از زحمات دکتر میانه ساز سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه و لیلا سحرخوان کارشناس این دفتر تقدیر شد.

ساعت : 13:54 -  روز  : سه شنبه  - 30 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :437