سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه:

سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه گفت: حدود 200 دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش وب دا، دکتر الهه میانه ساز در نشست خبری با اصحاب رسانه در حاشیه مراسم طلوع، افزود: تمام تلاشمان بر فراهم نمودن زمینه های رشد دانشجویان استعدادهای درخشان است.

وی، با اشاره به اینکه استعدادهای درخشان برای دانشجویان هدیه و نعمت الهی و سرمایه ملی است، گفت: این عزیزان به عنوان آینده سازان کشور در تمامی عرصه ها با بهره گیری از استعداد خود در جهت خدمت و سربلندی کشور گام بردارند.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه، با تاکید بر لزوم فعالیت دانشجویان در همه ابعاد و زمینه ها تصریح کرد: دانشجو نباید یک بعدی باشد، علاوه بر مسایل علمی و تخصصی در ابعاد دینی، فرهنگی و ارتباطات صحیح اجتماعی رشد کاملی را باید پیدا کند.

وی در بخش دیگر سخنان خود، به برگزاری دومین همایش تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه اشاره کرد و گفت: این دانشجویان طبق آیین نامه استعدادهای درخشان انتخاب شده و تقدیر می شوند.

دکتر میانه ساز، به تقدیر از 69 دانشجو استعداد درخشان در مراسم جشن طلوع امسال دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: عمدتا این دانشجویان شامل 40 نفر یک درصد برتر در هر رشته و ورودی هستند.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه همچنین ادامه داد: در این مراسم از 2 نفر پژوهشگر برجسته، 7 نفر در زمینه دو و نیم درصد آزمون علوم پایه و پیش کارورزی، یک نفر دارای رتبه زیر 500 کشوری در کنکور سراسری، 8 نفر در زمینه المپیاد دانشجویی و 11 نفر در خصوص آزمون علوم پایه و پیش کارورزی درون دانشگاهی نیز تقدیر می شوند که این دانشجویان جزء استعدادهای درخشان محسوب می شود.

ساعت : 13:49 -  روز  : سه شنبه  - 30 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :417