یا شدید القوى، و یا شدید المحال، یا عزیز، یا عزیز،یا عزیز ذلت بعظمتک جمیع خلقک فاکفنى شّر خلقک، یا محسن، یا مجمل، یا منعم، یا مفضل، یا لا اله الاّ انت، سبحانک انى کنت من الظالمین، فاستجبنا له و نجیناه من الغم، و کذالک ننجى المؤمنین، و صلى الله على محمد و آله الطّیبین الطّاهرین.

تمدید مهلت ثبت نام کلاسهای آموزشی زبان و کامپیوتر

به اطلاع دانشجویان می رساند مهلت ثبت نام  کلاسهای آموزشی زبان و کامپیوتر تا تاریخ 95/09/30 تمدید شد.

به دلیل ظرفیت محدود، اولویت با دانشجویان استعداد درخشان، مستعد و افرادی است که زودتر ثبت نام نمایند.

علاقه مندان می توانند پس از تکمیل فرم و ارسال آن از طریق ایمیل به آدرس الکترونیکی talented.students@kaums.ac.ir ثبت نام نمایند( فرم ثبت نام در قالب فایل Wordبه صورت پیوست ارسال شود ) . لطفا درقسمت موضوع (subject) ایمیل "ثبت نام در کلاس زبان " یا "ثبت نام در کلاس کامپیوتر "  و در قسمت توضیحات ، "نام و نام خانوادگی ، رشته تحصیلی، مقطع و شماره همراه " درج شود.

ضمنا زمان و مکان کلاسها متعاقبا اعلام  خواهد شد.

فرم ثبت نام کلاس زبان انگلیسی

فرم ثبت نام  کلاس کامپیوتر

ساعت : 12:17 -  روز  : شنبه  - 29 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :521