یا شدید القوى، و یا شدید المحال، یا عزیز، یا عزیز،یا عزیز ذلت بعظمتک جمیع خلقک فاکفنى شّر خلقک، یا محسن، یا مجمل، یا منعم، یا مفضل، یا لا اله الاّ انت، سبحانک انى کنت من الظالمین، فاستجبنا له و نجیناه من الغم، و کذالک ننجى المؤمنین، و صلى الله على محمد و آله الطّیبین الطّاهرین.

دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه برگزارمی کند.

دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه در نظر دارد کلاس آموزشی زبان و کامپیوتر برگزار نماید.

دانشجویان در صورت تمایل به شرکت در این کلاسها تا تاریخ 95/08/20 می توانند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. به دلیل ظرفیت محدود، اولویت با دانشجویان استعداد درخشان ، مستعد و افرادی است که زودتر ثبت نام نمایند.

علاقه مندان می توانند پس از تکمیل فرم و ارسال آن از طریق ایمیل به آدرس الکترونیکی talented.students@kaums.ac.ir ثبت نام نمایند( فرم ثبت نام در قالب فایل Wordبه صورت پیوست ارسال شود ) . لطفا درقسمت موضوع (subject) ایمیل "ثبت نام در کلاس زبان " یا "ثبت نام در کلاس کامپیوتر "  و در قسمت توضیحات ، "نام و نام خانوادگی ، رشته تحصیلی، مقطع و شماره همراه " درج شود.

ضمنا زمان و مکان کلاسها متعاقبا اعلام  خواهد شد.

فرم ثبت نام کلاس زبان انگلیسی

فرم ثبت نام  کلاس کامپیوتر

ساعت : 13:16 -  روز  : یکشنبه  - 2 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :490