برگزاری آیین گرامیداشت تجلیل از مقام استاد در دانشگاه

آیین گرامیداشت تجلیل از مقام استاد با حضور سرپرست دانشگاه، معاونین و اعضای هیات علمی  دانشگاه روز سه شنبه سوم خرداد ۱۴۰۱ در آمفی تئاتر مرکزی برگزار شد.

سرپرست دانشگاه در این مراسم، ضمن تبریک روز استاد و گرامی داشت یاد و خاطره‌ی معلمان بزرگ تاریخ از جمله معلم بزرگ استاد شهید مرتضی مطهری، اظهار داشت:  شغل معلمی یکی از شغل های مقدس در تمامی جوامع بشری است و در عین اینکه مقدس است یکی از سخت ترین شغل هاست.

دکتر کورش ساکی افزود: از یک منظر شما اساتید و معلمان دلسوز از اینکه این شغل را انتخاب کرده اید باید به خود ببالید و از منظر دیگر مسئولیت بسیار سنگینی بر دوش شماست چرا که گاهی باید در نقش پدر یا مادر مهربان برای دانشجو ظاهر شوید، گاهی به عنوان یک دوست و یا گاهی به عنوان قاضی یا داور عمل می کنید که همگی این نقش آفرینی ها تاثیر بسیار زیادی در زندگی و آینده دانشجویان دارد.

وی تصریح کرد: با سعه صدر و همفکری و همراهی همه دانشگاهیان بتوانیم بر مشکلات مالی موجود غلبه کرده و در راستای اهداف متعالی دانشگاه حرکت نماییم.

دکتر ساکی، در پایان با تقدیر و تجلیل از زحمات و تلاش های اعضای هیات علمی دانشگاه، اظهار امیدواری کرد: با تلاش و همت همه معلمان و استادان صبور این سرزمین شاهد شکوفایی هر چه بیشتر نوجوانان و جوانان عزیز این خطه از میهن اسلامی باشیم.

معاون آموزشی دانشگاه نیز در این مراسم، ضمن قدردانی از تلاش و زحمات بی وقفه اساتید در دوران سخت کرونا، خلاصه ای از عملکرد و فعالیت های این معاونت در طول یکسال گذشته را ارائه داد.

دکتر فاطمه سادات قریشی، به کسب رتبه های برتر کشوری معاونت آموزشی اشاره کرد و افزود: حوزه آموزش دانشگاه با وجود چالش های مختلف ناشی از کووید ۱۹ شاهد افتخاراتی در بیست و سومین همایش کشوری آموزش پزشکی، پانزدهمین جشنواره شهید مطهری و چهارمین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی بود.

شایان ذکر است: در ادامه مراسم گرامیداشت مقام استاد، از اساتید و مدیران گروه های آموزشی برتر دانشگاه تجلیل شد.

ساعت : 10:0 -  روز  : شنبه  - 7 /  3 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :128