یا شدید القوى، و یا شدید المحال، یا عزیز، یا عزیز،یا عزیز ذلت بعظمتک جمیع خلقک فاکفنى شّر خلقک، یا محسن، یا مجمل، یا منعم، یا مفضل، یا لا اله الاّ انت، سبحانک انى کنت من الظالمین، فاستجبنا له و نجیناه من الغم، و کذالک ننجى المؤمنین، و صلى الله على محمد و آله الطّیبین الطّاهرین.

افزایش مرخصی زایمان دانشجویان شاغل به تحصیل

در چهل ونهمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ 1/8/91 وزارت متبوع مصوب گردید مرخصی زایمان دانشجویان شاغل به تحصیل در مقاطع کاردانی- کارشناسی پیوسته وناپیوسته - کارشناسی ارشد ناپیوسته- دکتری عمومی- دکتری تخصصی (ph.D)  کلیه رشته های علوم پزشکی با رعایت سایر ضوابط ومقررات از یک نیمسال تحصیلی به دو نیمسال تحصیلی افزایش یابد. تاریخ اجرای مصوبه از مهرماه 1391 وبه بعد می باشد.دانشجویانی که در زمان ابلاغ مصوبه در مرخصی زایمان می باشند نیز مشمول مصوبه  می گردند.

ساعت : 13:7 -  روز  : شنبه  - 11 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :2117