یا شَدیدَ الْقُوی‏ وَیا شَدیدَ الْمِحالِ یا عَزیزُ یا عَزیزُ یا عَزیزُ ذَلَّتْ بِعَظَمَتِکَ جَمیعُ خَلْقِکَ فَاکْفِنی‏ شَرَّ خَلْقِکَ یا مُحْسِنُ یا مُجْمِلُ یا مُنْعِمُ یا مُفْضِلُ یا لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّی‏ کُنْتُ مِنَ الظَّالِمینَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَنَجَّیْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَکَذلِکَ نُنْجِی الْمُؤْمِنینَ وَصَلَّی اللَّهُ عَلی‏ مُحَمَّدٍ وَ الِهِ‏ الطَّیِّبینَ الطَّاهِرینَ!

ثبت نام طرح ضیافت اندیشه قرآنی ویژه دانشجویان آغاز شد

در اطلاعیه این دبیرخانه آمده است، دانشجویان متقاضی جهت شرکت در این طرح به دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خود مراجعه نمایند.

گفتنی است طرح ضیافت اندیشه ویژه دانشجویان دانشگاههای کاشان در سال جاری با محوریت مباحث و موضوعات قرآنی به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد.

دانشجویان عزیز می توانند جهت ثبت نام به سامانه reg.ziafat.nahad.irمراجعه نمایند .

ساعت : 10:30 -  روز  : پنج شنبه  - 4 /  3 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1577