" یا من ارجوه لکل خیر. و آمن سخطه عند کل شر. یا من یعطی الکثیر بالقلیل، یا من یعطی من سئله. یا من یعطی من لم یسئله و من لم یعرفه تحننا منه و رحمه. اعطنی بمسئلتی ایاک جمیع خیرالدنیا و جمیع خیرالاخره واصرف عنی بمسئلتی ایاک جمیع شرالدنیا و شرالاخرة. فانه غیر منقوص ما اعطیت. و زدنی من فضلک یا کریم، یا ذالجلال و الاکرام یا ذالنعماء والجود یا ذا المن و الطول، حرم شیبتی علی النار."

ثبت نام طرح ضیافت اندیشه قرآنی ویژه دانشجویان آغاز شد

در اطلاعیه این دبیرخانه آمده است، دانشجویان متقاضی جهت شرکت در این طرح به دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خود مراجعه نمایند.

گفتنی است طرح ضیافت اندیشه ویژه دانشجویان دانشگاههای کاشان در سال جاری با محوریت مباحث و موضوعات قرآنی به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد.

دانشجویان عزیز می توانند جهت ثبت نام به سامانه reg.ziafat.nahad.irمراجعه نمایند .

ساعت : 10:30 -  روز  : پنج شنبه  - 4 /  3 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1662