ابلاغ آقای دکتر محمد تاج فرد به سمت مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت

طی حکمی از جانب آقای دکتر علی اکبر حقدوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آقای دکتر محمد تاج فرد به سمت مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت منصوب گردیدند. متن ابلاغ ایشان به شرح ذیل می باشد

جناب آقای دکتر محمد تاج فرد
عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی  مشهد

سلام علیکم

تربیت نیروی انسانی با دانش و مهارت و مطابق با استانداردهای بین المللیو در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه از جمله اولویت هایی است که مکرراً در اسناد بالادستی  کشور و منویات مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته است.

بر این اساس و به منظور ارتقای پاسخگویی حوزه آموزش، برنامه‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی به عنوان نقشه راه توسعه آموزش عالی سلامت تدوین شده و با همکاری دست اندرکاران این حوزه در دست اجرا می باشد. در این بین توجه بهمسائل دانشجویان خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.در این راستا و با توجه به شایستگی و تجارب ارزنده حضرتعالی ، به موجب این ابلاغ  به عنوان  مدیرکل امور شاهد و ایثارگرمنصوب می‌شوید تا با همکاریکلیه اساتید، صاحبنظران و دست اندرکاران حوزه آموزش علوم پزشکی و همچنین با هماهنگی کامل با حوزه معاونت آموزشی وزارت متبوع در جهت ساماندهی امور مرتبط با دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان شاهد و ایثارگر تلاش فرمائید.

توفیق جنابعالی را در اعتلای نظام آموزش عالی سلامت از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

ساعت : 8:35 -  روز  : یکشنبه  - 20 /  11 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :31