به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، نشست مشترک معاون آموزشی دانشگاه با مسئولین مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه در روز دوشنبه مورخ 29 /07 /98 در محل دفتر معاونت آموزشی برگزار گردید.

در ابتدای این نشست، مسئول دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه، گزارش عملکرد 6 ماهه خود را به همراه فعالیت های شاخص انجام شده، ارائه نمودند. سپس مسئول مرکز رشد و بالندگی اساتید دانشگاه در مورد گزارش عملکرد 6 ماهه خود و کارگاه های برگزار شده در راستای توانمند سازی اساتید صحبت نمودند. در ادامه مسئول کمیته دانشجویی از کارکردها و اقدامات انجام شده در این حیطه خبر دادند.در پایان، مسئول واحد ارزشیابی درخصوص فعالیت های انجام شده این واحد جهت ارزشیابی اعضاء هیأت علمی و نیز فراگیران صحبت نمودند.

این نشست در ساعت 7:30 آغاز و در ساعت 9 پایان یافت.

ساعت : 11:14 -  روز  : دو شنبه  - 29 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :191