نشست مشترک معاون آموزشی دانشگاه و مدیران واحدهای تابعه با مسئولین و اعضای هیأت علمی دانشکده پرستاری و مامائی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، نشست مشترک معاون آموزشی دانشگاه و مدیران واحدهای تابعه با مسئولین و اعضاء هیأت علمی دانشکده پرستاری و مامائی در روز یکشنبه مورخ 28 /7 /98 در دفتر ریاست دانشکده پرستاری و مامائی برگزار گردید.

این نشست از سلسله نشست های معاون آموزشی دانشگاه در راستای تعامل و همکاری بیشتر میان مدیران حوزه معاونت آموزشی و اعضاء هیأت علمی دانشکده های تابعه می باشد که به منظور تبادل نظر و تجربیات در راستای ارتقاء فرایندهای آموزشی در دانشگاه تشکیل می گردد.

در ابتدای این نشست، آقای دکتر تقوی، معاون آموزشی سخنانی را در مورد اهداف و چشم انداز معاونت آموزشی دانشگاه ایراد نمودند.در ادامه،خانم دکتر سادات، معاون آموزشی دانشکده گزارش مختصری از شرح فعالیت ها و برنامه عملیاتی دانشکده را ارائه نمودند. سپس مدیران گروه های آموزشی  گزارشی اختصاصی از عملکرد گروه های خود ارائه دادندو اعضاء هیأت علمی نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود درباره مسائل مطروحه را عنوان نمودند. در پایان مدیران حوزه آموزش به انتظارات و اهداف خود در زمینه های آموزشی اشاره داشتند.

این نشست در ساعت 12:30 آغاز و در ساعت 14 پایان یافت.

ساعت : 15:4 -  روز  : یکشنبه  - 28 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :168