برگزاری وبینار دانش پژوهی آموزشی در آیین نامه ارتقا اعضای هیات علمی

وبینار دانش پژوهی در آیین نامه ارتقا اعضای هیات علمی و همچنین تبیین آیین نامه ارتقا درخصوص امتیازدهی بخش دانش پژوهی آموزشی در بند 3 شرطی آیین نامه  در روز یکشنبه مورخ 14 /7/ 98 با حضور معاون آموزشی دانشگاه، سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، اعضا هیئت ممیزه دانشگاه و اعضا کمیته منتخب دانش پژوهی با مرکز امور هیات علمی وزارت متبوع و ریاست محترم مرکز مطالعات وزارت در محل سالن یلدای ساختمان فرقانی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی در این وبینار پیرامون چگونگی امتیاز دهی دانش پژوهی آموزشی در آیین نامه ارتقا اعضای هیات علمی بررسی های لازم بعمل آمد. سپس  به  سوالات و ابهامات دانشگاه ها در این زمینه، پاسخ داده شد.

این جلسه از ساعت 12:30 آغاز و در ساعت 14:30 پایان یافت.

ساعت : 13:45 -  روز  : دو شنبه  - 15 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :86